top of page

Design by Carol Reeb

Kaarten & Sieraden

Op deze pagina kun je voor nu kaarten en sieraden vinden. Deze zal steeds aangevuld worden met nieuwe creaties. Je kan mij ook volgen op instagram: Designbycarolreeb. Veel kijkplezier!

Kaarten
De schilderijen zijn gedrukt op natuurwit papier en bij bestelling ontvang je er een envelop bij. 

 

Sieraden
De sieraden zijn gemaakt van natuur - en edelstenen en maak ik op gevoel. Er is maar 1 exemplaar aanwezig voor verkoop. Welke stenen zijn gebruikt staan beschreven bij de afbeelding. Bij aankoop van een sieraad ontvang je de namen van de gebruikte natuur en/of edelstenen. Als er een betekenis van een natuur en/of edelsteen is dan krijg je deze ook. Uiteraard kun je zelf ook alvast op zoek gaan naar de betekenis van de steen.

Als je op een foto klik dan kun je meerdere  afbeeldingen zien van hetzelfde product. Bij de afbeelding staan: de prijs, de afmeting van de steentjes, de omtrek van het sieraad, het productnummer en de namen van de stenen die gebruikt zijn. 

Overige info:
* Verzendkosten + 2,50 in NL

* Voor vragen en/of bestelling kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

* Bij bestelling kun je het productnummer erbij schrijven. Deze kun je vinden bij de afbeelding.

* Het sieraad kan op maat gemaakt worden. Voor het versturen ontvang je dan ook eerst een foto.

Bij de aankoop van een product heb je 14 dagen de tijd om het retour te zenden, mits ongebruikt. De kosten van het retourneren ligt wel bij de koper. Bij ontvangst van het product in goede orde word het bedrag teruggestort.

 

bottom of page