top of page

Inspireren

Schilderen

Tekenen

Muziek
Dans
Natuur

Inzichten

Ontwikkelen

Groei
Nieuwsgierig

Ondernemend
Reizen

Ervaren

Onderzoekend

Vrij-zijn

Zelf-Helend

Hallo lieve lezer,

 

Leuk dat je even op mijn website komt kijken. Mijn naam is Carol Reeb, geboren op een mooie dag in juli 1975 te Woerden. Gouda is het stadje waar ik ben opgegroeid en vanwege mijn studie ben ik vervolgens verhuisd naar Rotterdam. 

 

Halverwege mijn twintiger jaren kwam ik tot het inzicht dat ik zelf degene ben die mij kan 'tegenhouden' of besluiten om 'te creëren en groeien'. Hier begon mijn nieuwe levensreis waarin ik besloot alles te doen wat goed bij mij voelt en mij door niemand en niets meer laat tegenhouden... en vooral niet door mijzelf ;). Ik bloei op van o.a. reizen, schilderen/tekenen, creatief bezig zijn, dansen, muziek, voeding/inzichten over gezondheid, natuur, wetenschap & spiritualiteit, yoga, mooie en bijzondere ontmoetingen met mensen en dolfijnen. 

In 2015 kwam ik erachter dat ik mijn ervaringen en creaties wilde doorgeven, maar aan wie? Ik had geen kind en wist niet of het mij nog zou lukken om ooit moeder te worden... Mijn verlangen om te delen/inspireren/door te geven werd groter en ik besloot deze website te maken. 

Toen deze website grotendeels af was gebeurde er iets wonderbaarlijks (zie bij 'Gedichten & Berichten' The Journey baby)... ik werd moeder. Ons meisje werd als cadeautje, een paar dagen voor mijn eigen verjaardag, geboren en we genieten iedere dag van en met elkaar. 

Het delen en doorgeven zit in mij en graag inspireer ik diegenen die het leuk vinden om geïnspireerd te worden. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen.
 

Voor nu wens ik je veel lees en kijkplezier!

bottom of page